Wat droeg Beyonce op de Super Bowl?

© Reuters

Haar korte zwarte jurk werd ontworpen door Ruben Singer, een modeontwerper uit New York waarmee Beyoncé in het verleden al heeft samengewerkt.

In New Orleans vond de finale plaats van de American Football League. Vorig jaar was het aan de Queen of Pop, Madonna, om tijdens de pauze van het sportevenement het beste van zichzelf te geven, dit jaar was het de beurt aan Beyonce om tijdens de halftime show te knallen met een schitterende performance. Er ging niet enkel aandacht naar haar performance, maar ook haar outfit verdient een woordje uitleg.

Gedurende 15 minuten, tijdens de pauze van de Super Bowl, gaf zangeres Beyoncé het beste van zichzelf en zong ze enkele van haar favoriete nummers. Naast haar muzikale performance, die voortreffelijk was, ging er ook heel wat aandacht naar de outfit van de zangeres.

Haar korte zwarte jurk werd ontworpen door Ruben Singer, een modeontwerper uit New York waarmee Beyoncé in het verleden al heeft samengewerkt. Het kostuum voor de Super Bowl was gebaseerd op herfstcollectie 2013 van Singer, die de naam ‘Valkyrie’s Dominion’ meekreeg. Een militair geïnspireerd thema, want Valkyrie is een vrouwelijke figuur uit de Noorse mythologie die beslist welke soldaten er leven of sterven op het slagveld. Ze is een krachtige, sensuele vrouw, net als Beyoncé. Singer ontwierp ook de outfits van de 120 achtergronddanseressen en Michelle Williams van Destiny’s Child, die op een bepaald moment mee met Beyoncé op het podium kwamen.

De schoenen van Beyonce werden ontworpen door het modelabel Proenza Schoeler. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content