Vivienne Westwood lanceert capsulecollectie

Modeontwerpster en enfant terrible Vivienne Westwood brengt een capsulecollectie uit in samenwerking met Matchesfashion.com. De collectie zal bestaan uit vier rodeloperjurken die stuk voor stuk verwijzen naar haar sleutelsignaturen uit het heden en verleden. Dat meldt de Britse Vogue.

Modeontwerpster en enfant terrible Vivienne Westwood brengt een capsulecollectie uit in samenwerking met Matchesfashion.com. De collectie zal bestaan uit vier rodeloperjurken die stuk voor stuk verwijzen naar haar sleutelsignaturen uit het heden en verleden. Dat meldt de Britse Vogue. We vinden de iconische zandlopersilhouetten en doodleprints van Vivienne Westwood terug in de vier jurken die de Britse ontwerpster tekende voor Matchesfashion. De bedoeling van de capsulecollectie is om de jarenlange invloed die de ontwerpster op de mode heeft uitgeoefend te vieren.

“De doodleprint is iconisch en vertaalt zich op een briljante manier naar de rodeloperjurken van Vivienne Westwood – moeiteloos glamoureus met een subversieve twist,” zei het hoofd van de modeafdeling van Matches, Natalie Kingham. Ze is dan ook erg blij met de samenwerking. “De jurken bieden iets tijdloos en zeer speciaal aan aan onze klanten,” aldus Kingham.

Daisy Lowe draagt de jurken in de reclamebeelden van de lijn. De prijzen van de stuks schommelen rond 3000 euro en zijn exclusief verkrijgbaar op Matchesfashion.com. Op 9 oktober wordt de capsulecollectie gelanceerd. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content