‘Sex and the City’-schoenen worden geveild

© Facebook

Drie paar schoenen die actrice Sarah Jessica Parker uit de Amerikaanse serie ‘Sex and the City’ droeg, worden geveild voor het goede doel. De opbrengst gaat rechtstreeks naar een school in New York. Dat schrijft de New York Post.

Drie paar schoenen die actrice Sarah Jessica Parker uit de Amerikaanse serie ‘Sex and the City’ droeg, worden geveild voor het goede doel. De opbrengst gaat rechtstreeks naar een school in New York. Dat schrijft de New York Post.Geen televisiepersonage die meer glamour uitstraalt dan Carrie Bradshaw als Sarah Jessica Parker in ‘Sex and the City’. Iedereen die ook maar een keer gekeken heeft naar ‘Sex and the City’, kan getuigen dat het personage Sarah Jessica Parker verslingerd is aan schoenen en dan vooral aan Manolo Blahnik’s.

Nu dat Parker haar televisiekarakter definitief in de kast heeft gezet (alhoewel er misschien nog een derde SATC film aankomt?), maakt ze wat plaats in haar benijdenswaardige kleer-en schoenenkast. De New York Post laat weten dat Parker drie paar hakken veilt voor de kunstschool ‘La Guardia High School’ in het centrum van New York.

Ook andere beroemdhedenDe ‘Sex and the City’-schoenen zijn van merken als Prada, Jonathan Kelsey en Dolce Vita. Elk paar is exclusief gesigneerd door de actrice. Ze is niet de enige die zich inzet voor het goede doel; ook worden bruin lederen laarzen van Elvis Presley geveild, basketbalschoenen van Shaquille O’Neal, de Miu Miu-laarzen van Madonna en roze plateauschoenen van Britney Spears. (YM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content