Rode Duivels strak in het pak dankzij McGregor

De Belgische voetbalbond selecteerde McGregor als kledingpartner om de officiële kostuums te leveren voor de Rode Duivels tijdens het WK. Onze nationale voetbalhelden kregen een marineblauw pak aangemeten.

De Belgische voetbalbond selecteerde McGregor als kledingpartner om de officiële kostuums te leveren voor de Rode Duivels tijdens het WK. Onze nationale voetbalhelden kregen een marineblauw pak aangemeten. In overleg met Marc Wilmots ontwierp McGregor een marineblauw pak met wit overhemd voor de Rode Duivels. McGregor werkte samen met la maison Carlo et Fils in Châtelineau voor dit project. La maison Carlo et Fils kent een lange traditie van meester kleermakers en heeft al heel wat ervaring met het kleden van spelers en topclubs.

De Belgische voetbalsterren zijn enthousiast over de keuze van hun kostuum. In de beelden hierboven zie je hoe onze sportievelingen zich in de pakken hullen.

McGregor heeft ook voor de trouwe supporters een speciale WK-collectie ontworpen, die nu verkrijgbaar is in de winkels. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content