P.Diddy op zoek naar model

Via zijn site gaat rapper P. Diddy op zoek naar een nieuw gezicht voor de volgende herfst/wintercampagne van zijn kledingmerk Sean John.

Bent u ouder dan achttien, van het mannelijke geslacht en is het uw droom om op grote bilboards te prijken dan is dit misschien iets voor u. Rapper en zakenman Sean ‘P. Diddy’ Combs lanceert een zoektocht naar het gezicht voor de volgende herfst/wintercampagne van zijn kledingmerk ‘Sean John‘. Dat meldt modemagazine Woman’s Wear Daily.

Met de wedstrijd ‘Face of the Future’ kiest P. Diddy bewust voor niet-professionele modellen. Alle wie geïnteresseerd is, mag zijn foto uploaden op de site van ‘Sean John’. De bezoekers van de site kunnen dan stemmen. “We proberen altijd op zoek te gaan naar interactieve manieren om de klanten bij het merk te betrekken. Het zal spannend zijn om volgen wie onze klanten verkiezen als nieuw campagnegezicht” vertelde Combs aan het modeblad.

Inschrijven of stemmen voor uw favoriet kan nog tot 29 april. Daarna worden de tien modellen-in-spe met de meeste stemmen uitgenodigd voor een gesprek. Op acht mei maakt P.Diddy de uiteindelijke winnaar bekend via seanjohn.com. Het kersverse model mag zich dan opmaken voor een fotosessie in Los Angeles.

Kledingmerk Sean John is doorheen de jaren uitgegroeid van zuivere hiphop kleding naar een volwaardige lifestyle collectie. De herfs/wintercampagne zal op straataffiches te zien zijn en in print en online media verschijnen.

Ruth Vanden Berghe

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content