Oscar De La Renta ontwerpt voor webshop ‘The Outnet’

© Reuters

De wereldberoemde modeontwerper Oscar De La Renta werkt samen met de webshop theoutnet.com en brengt een collectie van 24 stuks uit.

De wereldberoemde modeontwerper Oscar De La Renta werkt samen met de webshop theoutnet.com. Hij zal een exclusieve collectie voor de webshop ontwerpen en ze zal eind februari verkrijgbaar zijn. De prijzen zullen schommelen tussen 450 en 1760 euro. Dat is een stuk goedkoper dan de ontwerpen uit de eigen lijn van Oscar De La Renta. Dat staat te lezen op de Britse website van Vogue.

“Op veertig jaar tijd hebben we heel wat patronen gemaakt, stoffen verzameld en kunstwerkjes samengesteld waar veel mensen hard aan hebben gewerkt. We brengen dit allemaal bij elkaar en laten ons hierdoor inspireren om iets nieuws te brengen dat minder tijd in beslag neemt om dat het materiaal voor handen is”, legt Alex Bolen uit aan WWD. De collectie, die zal bestaan uit 24 stuks, zal exclusief worden aangeboden op de webshop van The Outnet.

De collectie, die wordt gemaakt met dezelfde patronen en stoffen als de hoofdlijn van De La Renta, bestaat vooral uit jurken, maar ook shorts met prints, een roze kokerrok, een rode broek met hoge taille. Het duurste stuk uit de collectie is een koraalkleurige avondjurk uit zijde.

“We weten dat onze klanten houden van Oscar, maar we voelen hier ook de mogelijkheid om nieuwe mensen Oscar De La Renta te leren kennen”, zegt directeur Stephanie Phair van The Outnet. “We willen inspelen op mogelijk klanten die uiteindelijk zullen gaan houden van de ontwerpen van Oscar De La Renta”. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content