Murielle Scherre ontwerpt collectie voor JBC

De Vlaamse ontwerpster Murielle Scherre, bekend van het lingeriemerk La Fille d’O, heeft een capsulecollectie gecreëerd voor kledingketen JBC.

De Vlaamse ontwerpster Murielle Scherre bekend van het lingeriemerk La Fille d’O, heeft een capsulecollectie gecreëerd voor kledingketen JBC.

Vrouwen meer doen bewegen is de grootste boodschap die La Fille d’O en JBC willen meegeven. Dit in samenwerking met het Koninklijk Ballet Vlaanderen. En het duurde niet lang voordat Think Pink, de nationale borstkankercampagne mee aan boord sprong. Uit recente studies is nogmaals gebleken dat voldoende bewegen van bijzonder belang is om borstkanker preventief aan te pakken. Het is een bijzondere collectie geworden die een oproep doet om goed zorg te dragen voor je lichaam.

Hoogwaardig materiaal

Murielle werkte in het belang van de dansers van het Koninklijk Ballet Vlaanderen met hoogwaardig en natuurlijk materiaal. ‘Vooraleer ik aan de slag ging heb ik enkele ballettrainingen meegemaakt en de meisjes geobserveerd: wat hebben ze juist nodig voor en na de training? Zij hebben mij geïnspireerd,’ vertelt Murielle aan de pers. Je kan een gelaagde collectie verwachten die toelaat om een eigen look samen te stellen naar je eigen identiteit. Kleurrijke mini tops, caleçons, lange jurken en harembroeken maar ook sporttopjes en aansluitende catsuits kun je terugvinden in de rekken van JBC.

Mooi evenwicht

High-tech sportkleding moet je niet verwachten. Deze capsulecollectie is zowel geschikt voor dans, yoga als om thuis te relaxen. ‘Een vrouw die zich goed voelt in haar vel, straalt dit ook uit. JBC deelt dezelfde visie, vandaar dat het ook meteen klikte,’ zegt Scherre. Het is een mooi evenwicht geworden tussen sport, goed gevoel en vrouwelijkheid.

Vanaf 26 februari kan je de volledige collectie verkrijgen in alle JBC-winkel. (JJ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content