Mulberry strikt Cara Delevingne voor aaibare campagne

© Twitter

Cara Delevingne houdt een theekransje met wel heel speciale gasten voor de voorjaarscampagne van Mulberry

Cara Delevingne houdt een theekransje met wel heel speciale gasten voor de voorjaarscampagne van Mulberry.

Het Britse model Cara Delevingne is opnieuw het gezicht van het modehuis Mulberry. Voor de campagne verzamelden de art directors enkele dieren zoals een kaketoe, een pony en honden om het model te vergezellen. Samen met Cara schoven de dieren aan voor een klassieke Britse high tea.

Het 21-jarige model was niet aan haar proefstuk toe met deze beestenboel. Voor de herfstcampagne van het modehuis poseerde Delevingne immers al met uilen in en rond een boom. Ook de locatie van de campagne werd al eerder gebruikt door Mulberry. Shotover House, een achttiende eeuws landhuis in Oxfordshire was opnieuw de achtergrond voor de beelden met het jonge model en haar dierenvrienden. Cara Delevingne vond het poseren met de dieren in ieder geval geen straf. Het model deelde via Instagram een filmpje waarin ze aan het dollen is met Spud de kaketoe.

Anne-Marie Verdin, het hoofd van Mulberry, vertelde aan WWD dat de beelden een erg ‘romantische, literaire en Britse toets geven aan het merk.’

De foto’s voor de campagne werden genomen door Tim Walker en de art directors van dienst waren Ronnie Cooke Newhouse en Stephen Wolstenholme van House and Holme. De voorjaarscampagne wordt in februari in modebladen verwacht. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content