Madonna is nieuw gezicht van Versace: ‘Ze is een echt icoon’

© Versace

De 56-jarige zangeres verschijnt in het voorjaar in haar vierde campagne voor het Italiaanse label.

Madonna rolt weer over de tongen. Na haar spraakmakende fotoreeks in Interview Magazine, waarin de ster topless te zien is, wordt nu ook aangekondigd dat ze het gezicht van de voorjaarscampagne van Versace is.

Het is niet de eerste keer dat het modehuis en de popster samenwerken. In het najaar en voorjaar van 1995 was ze voor het eerst het gezicht van Versace en ook in 2005 stond ze al model voor het merk. Bijna twintig jaar na haar eerste samenwerking poseert Madge opnieuw voor het Italiaanse modelabel.

Icoon

De zwart-wit beelden werden genomen door Mert & Marcus en tonen de Queen of Pop in zwoele, maar ook ietwat bizarre poses. ‘Madonna is een van de ware iconen van Versace. Ik ben erg enthousiast dat mijn vriendin en een van de krachtigste artiesten ter wereld het gezicht wil zijn voor de SS15 collectie,’ aldus Donatella.

Madonna treedt in de voetsporen van Lady Gaga die vorig jaar het gezicht mocht zijn voor de voorjaarscampagne van Versace. De foto’s van de zangeres werden toen bekritiseerd omdat ze duidelijk door een Photoshoptovenaar werden bewerkt. Enkele weken na de lancering van de campagne doken dan ook de originele beelden op. Of ze ook voor deze reeks wat te enthousiast met de computer aan de slag zijn gegaan, hebben we enkel het raden naar. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content