Kaat Tilley ontwerpt voor Thomas Cook

© Thomas Cook

Net zoals de NMBS en Bozar schakelt ook Thomas Cook een bekende ontwerper in voor zijn uniformen.

Modeontwerpster Kaat Tilley kleedt naast haar vaste klantenbestand binnenkort ook stewards en stewardessen. Thomas Cook Airlines Belgium bestaat eind deze maand tien jaar en dat wordt gevierd met gloednieuwe uniformen van de hand van Tilley.
De outfits worden volgende week woensdag gepresenteerd. Samen met haar modellen zal Kaat Tilley recht van het vliegtuig de catwalk op wandelen. Al is het op dit moment nog gissen naar hoe de uniformen van de stewards en stewardessen eruit zullen zien.

Meer en meer bedrijven werken samen met modeontwerpers. In 2010 kregen de circa 5000 personeelsleden van de NMBS een nieuw uniform van de Belgische ontwerper Olivier Strelli. Het personeel van Hotel Bloom zal zich in Essentiel mogen hullen, en het hele Bozarteam kon in 2007 rondlopen in ontwerpen van Veronique Branquinho tijdens de grote europaliatentoonstelling “Encompassing the Globe”.

De Mechelse modeontwerpster Kaat Tilley kleedde al heel wat sterren, onder wie Diana Ross, Barbra Streisand, Naomi Campbell, Melanie Griffith en Halle Berry. Haar romantische en sprookjesachtige creaties zweven vaak tussen mode en kunst. (YU)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content