Jennifer Lawrence doet hoofden draaien met jurk van Dior

© Reuters

De actrice slaagt er telkens opnieuw in om er fantastisch uit te zien.

Op de première van ‘The Hunger Games: Mockingjay Part 1’ in Los Angeles droeg actrice Jennifer Lawrence opnieuw een creatie van modehuis Dior.

De première van de nieuwe ‘The Hunger Games’-film is ook een feest voor fashionista’s. Zo trakteert Jennifer Lawrence (24), een van de hoofdrolspeelsters uit de film, tijdens de verschillende premières de fans op de mooiste outfits. Het modelabel waarin Lawrence het vaakst te zien is, dat is Dior. Op zich is dat niet zo verwonderlijk aangezien ze al geruime tijd een van de gezichten is van het Franse modehuis.

Disneyprinses

Voor de première van de nieuwe film ‘The Hunger Games: Mockingjay Part 1’ in Los Angeles verscheen de actrice in een prachtige, bijna barokke, jurk. Het leek wel of Lawrence omgetoverd was tot een Disneyprinses. Het was vooral de kleur, het metallic met een crèmekleurige tint in, en de vorm die tot de verbeelding spraken van de aanwezige fans en pers. De bolle rok en de lengte van de jurk sprongen ook in het oog. De jurk werd, in tegenstelling tot op de catwalk, een stuk korter gemaakt voor Lawrence. Hierdoor waren haar sandalen met gouden bandjes extra goed zichtbaar.

Jennifer Lawrence doet hoofden draaien met jurk van Dior
© Reuters

Klassiek vs. sexy

Deze look is eens iets anders voor Jennifer, die vaak voor een meer sexy jurk kiest. Dit ‘klassiekere’ exemplaar zet haar sportieve figuur extra in de verf. Bovendien komt Jennifer Lawrence misschien wel beter weg met een klassieke look, meer dan met een sexy kort jurkje.

Ook tijdens de première van ‘The Hunger Games: Mockingjay Part 1’ in Londen droeg Lawrence een jurk van Dior. Toen koos ze voor een asymmetrische, babyblauwe jurk met vooraan een zwarte bloemenprint. Een heel erg mooie look, al zijn we meer fan van deze metallicjurk van Dior. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content