Hudson Jeans kiest opnieuw voor Georgia May Jagger

© Facebook

Georgia May Jagger, 21 jarige Britse model en dochter van rocklegende Mick Jagger toont in deze nieuwe campagne voor Hudson Jeans haar liefde voor haar geboorteland.

Georgia May Jagger, 21 jarige Britse model en dochter van rocklegende Mick Jagger toont in deze nieuwe campagne voor Hudson Jeans haar liefde voor haar geboorteland. Georgia May is al vier jaar het gezicht van het Britse merk en ook nu weer was er geen twijfel mogelijk om haar te kiezen voor de Spring/Summer Campagne 2013.

De zes campagne foto’s werden genomen in Georgia’s meest geliefde plaatsen in London. Als een echte patriot en – hoe kan het anders – muziekliefhebster, poseert ze zoals alleen een Rolling Stones-kind dat kan. Tattoos, graffiti en drank maken het beeld compleet op locaties zoals Camden Lock en Abbey Road die de rock and roll scene helemaal benadrukken.

En de Jagger’s love to keep in the family. Ook broer James en lief Josh Mclellan schitteren op de nieuwe campagnefoto’s met hun band Turbogeist. De Instagram geïnspireerde beelden, genomen door modefotograaf David Mushegain werden de wereld ingestuurd door miss Jagger zelf. Elk beeld werd op haar Twitter profiel vrijgegeven met inspirerende boodschappen zoals ‘It’s about being comfortable in ur own skin!’ en ‘Live your life to the edge.’

Door de Instagram wedstrijd geeft Hudson Jeans, echte fans de kans om een jeans, cash en een citytrip naar Londen te winnen. En plus zullen de negen gelukkige winnaars op de SS13 campagne schitteren. Meedingen naar deze geweldige prijzen doe je door een foto te uploaden met als hashtag #letyourself go. (JJ)Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content