Giorgio Armani is boos op Anna Wintour

© Reuters

Er zit een haar in de boter tussen de Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani en de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour.

Er zit een haar in de boter tussen de Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani en Anna Wintour.

De hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue besloot om tijdens de Milan Fashion Week niet naar de show van Giorgio Armani te gaan, wat de ontwerper niet echt gelukkig heeft gestemd. Dat schrijven onder meer WWD en de Britse Telegraph. Anna Wintour besloot haar kat te sturen naar zijn modeshow omdat ze al naar Parijs was gevlogen, waar de modeweek van start is gegaan.

Armani was ‘not amused’ met dit voorval. “Er zijn mensen die beslissen om niet naar mijn show te komen en naar Parijs te vliegen”, aldus de ontwerper op een persconferentie na zijn modeshow. Hij verwees hier duidelijk naar Anna Wintour. Ook Condé Nast, de uitgeverij van de Amerikaanse Vogue, reageerde op het voorval. “Anna heeft enorm veel respect voor Armani en voor alles wat hij doet voor de mode en Italië. Omdat de modeweken kort bij elkaar liggen en alles samen maar een maand duren, kan Anna helaas niet aanwezig zijn op alle shows.”

Giorgio Armani is niet enkel boos op Anna Wintour, maar ook op de organisatie van de modeweek in Milaan. Zo stond hij gepland op de laatste dag van de modeweek in de stad en hij is niet tevreden dat er op deze dag zo weinig wordt georganiseerd. Zijn show staat nog als enige op de planning voor de laatste dag. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content