Emma Watson is geen muurbloempje meer in de modewereld

Dat bewees de Britse actrice in haar asymmetrische jurk op de modeshow van Dior tijdens de Haute Couture Fashion Week in Parijs.

Dat bewees de Britse actrice in haar asymmetrische jurk op de modeshow van Dior tijdens de Haute Couture Fashion Week in Parijs.

De Britse actrice Emma Watson, die haar carrière begon als zelfzekere Hermelien Griffel in de verfilmingen van ‘Harry Potter’, bewijst dat ze ook in de wereld van de mode haar ‘mannetje’ kan staan. Zo is de actrice gegroeid van een onzekere, ietwat snullige tiener, naar een volwassen vrouw die steeds de vinger op de pols houdt wat betreft laatste nieuwe mode. Dat ze gevoel voor mode heeft bewees de jonge actrice nogmaals op de modeshow herfst/winter 2014 van Dior tijdens de Haute Couture Fashion Week.

Zo koos ze voor een asymmetrische jurk in zwart en wit van het modehuis Dior in combinatie met schoentjes, ook van het Franse modehuis, die opvallen door hun asymmetrie en hun speciale hak. De jurk had verschillende lagen, wat het geheel nog complexer maakte. Zo is er de geplooide, zwarte top in combinatie met een doorschijnende, asymmetrische rok. De jurk wordt gedragen aan één schouder met een zwart bandje.

Opmerkelijke schoenen

Ook maar vastgehouden met één bandje, waren haar schoenen van Dior, waar ook gewerkt werd met asymmetrie. De schoenen volgden dezelfde asymmetrie als het jurkje en waren zelfs helemaal in hetzelfde kleurenpalet: zwart en wit. Deze schoenen, met afwijkende hak, werden eerder ook al gezien aan de voeten van Nicole Kidman.

Watson voor Dior?

De aanwezigheid van Watson in Parijs toont aan dat ze niet enkel een grote interesse heeft voor mode, maar ook dat ze door de industrie zelf serieus genomen wordt. Ook aanwezig op de show waren onder meer Jennifer Lawrence en Charlize Theron, twee bekende dames die al enkele seizoenen lang het gezicht zijn van een product van Dior. Zou de aanwezigheid van Emma Watson erop wijzen dat zij binnenkort ook lid wordt van de Dior-clan en mag schitteren in een van hun reclamecampagnes?

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content