Dochter van Bruce Springsteen is nieuw gezicht van Gucci

© Reuters

De Amerikaanse springruiter Jessica Springsteen is ambassadeur geworden van modehuis Gucci. Dat schrijft Women’s Wear Daily.

De Amerikaanse springruiter Jessica Springsteen is ambassadeur geworden van modehuis Gucci. Dat schrijft Women’s Wear Daily.

Jessica Springsteen, dochter van de bekende rocklegende Bruce Springsteen, is de nieuwe ambassadeur van modehuis Gucci. Naar aanleiding van deze samenwerking heeft Frida Giannini, die aan het ‘creatieve’ hoofd staat van Gucci, een collectie paardrijkledij ontworpen waarvan Jessica Springsteen de muze is. De collectie is erg donker, er werd voornamelijk zwart gebruikt, en bestaat uit zowel kleding als accessoires. Deze exclusieve paardrijkleding is verkrijgbaar in de winkels van het label.

“Ik ben al heel lang met paarden bezig, ik ben opgegroeid met deze dieren”, aldus Springsteen aan WWD.com. “Dat Frida Giannini deze collectie voor mij heeft ontworpen is een ongelofelijke eer. Het is een combinatie geworden van sport en stijl.”

Eerder werden ook ruiters als Charlotte Casiraghi en Edwina Tops-Alexander ambassadeurs van het merk. Jessica Springsteen nam in het verleden ook al deel aan de Gucci Masters, een ruitercompetitie in Parijs. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content