Diamanti Per Tutti opent eerste flagshipstore in Antwerpen

Het Belgische juwelenlabel heeft hun tijdelijke pop-up store omgetoverd tot een vaste flagshipstore, waar iedereen kan kennismaken met hun fijne juweeltjes met diamanten.

Het Belgische juwelenlabel heeft hun tijdelijke pop-up store omgetoverd tot een vaste flagshipstore, waar iedereen kan kennismaken met hun fijne juweeltjes met diamanten.

De pop-up shop van Diamanti Per Tutti heeft een meer definitieve vorm gekregen. Hun concept sloeg zodanig aan, dat ze beslist hebben om de stap naar een flagshipstore te zetten en je het label nu permanent kan terugvinden in de stad. Vlakbij het modemuseum, in de Drukkerijstraat 12, kan je nu juwelen gaan shoppen. De juwelen, met echte diamantjes, zijn betaalbaar, wat het bijzonder interessant maakt voor de consument. Het design van de ontwerpen is vaak tijdloos en puur. Een juweel dat je met andere woorden een leven lang kan dragen.

Het interieur van de nieuwe winkel is atypisch, door te kiezen voor ruwe materialen en soms ietwat bevreemdende objecten. Dit ‘ruwe’ staat in fel contrast met de fijn afgewerkte juwelen met echte diamanten.

‘Store-in-store’

Hoewel ze nu een vaste winkel hebben, willen ze hun ‘pop-up’ verleden niet helemaal achter zich laten. Dit doen ze door creatief talent een plekje aan te bieden in hun winkel. Zo kan je er vanaf 27 februari tot en met 29 maart de pop-up shop van het Noorse kledinglabel By Ti Mo terugvinden.

Gastontwerpers

Ook gastontwerpers hebben al meegewerkt aan een collectie voor Diamanti Per Tutti. Zo kropen Sofie Valkiers, de bezielster van de blog Fashionata, en creatieve duizendpoot Stephanie Duval al achter de ontwerptafel. Beide collecties zijn bijzonder succesvol.

Wie nieuwsgierig is naar de juwelen van Diamanti Per Tutti, kan vanaf nu terecht in de Drukkerijstraat 22 in Antwerpen. Meer info via de website van Diamanti Per Tutti.

Laura Van Roey

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content