Chloé: terug naar school

Wie Chloé zegt, denkt automatisch aan een mix van sportieve maar meisjesachtige kleren, met veel ruches en zwier. Voor komende winter zagen we een stoerdere, meer volwassen interpretatie van het merk.

Wie Chloé zegt, denkt automatisch aan een mix van sportieve maar meisjesachtige kleren, met veel ruches en zwier. Voor komende winter zagen we een stoerdere, meer volwassen interpretatie van het merk. Designer Clare Wright Keller noemde het zelf “de overgang van wanneer je jong bent naar een volwassen vrouw”.

Die overgang gebeurt, volgens de showbrochure, aan de unief. “Met blote benen, flirtend, in studentenkamers.” We zagen donkerblauwe schortjurken, capes en witte hemden met oversized mouwen. Een eenvoudige jumpsuit werd gecombineerd met een transparante blouse met stippen. De scherpe snit van de kleren zorgde ervoor dat het nooit studentikoos werd.

Ook de schoenen en tassen verdienen zoals steeds bij Chloé een aparte vermelding. Daar zien we er ongetwijfeld weer enkele van in de ‘hitlijsten’ belanden.

Onze favoriet: de donkerblauwe veterschoenen met hak.

Ellen De Wolf vanuit Parijs

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content