Bent Van Looy wint eerste editie van ‘Best Dressed Man’

Zanger, Slimste Mens en stijlicoon Bent Van Looy heeft in de categorie ‘Vips’ de award voor ‘Best Dressed Man 2014’ in ontvangst mogen nemen.

Zanger, Slimste Mens en stijlicoon Bent Van Looy heeft in de categorie ‘Vips’ de award voor ‘Best Dressed Man 2014’ in ontvangst mogen nemen.

De dandy-achtige , soms ietwat bizarre, stijl van Bent Van Looy valt in de smaak. Zo heeft hij in Brussel de award voor ‘Best Dressed Man 2014’ gekregen. Deze prijs is een initiatief van Trends Style, in samenwerking met Mercedes-Benz. De lezers van Trends Style selecteerden drie genomineerden per categorie, uit een longlist, maar uiteindelijk was het de vakjury die het laatste woord kreeg.

Van Looy is zich erg bewust over zijn stijl en kledij en werd in het verleden al aangetrokken door een Frans modehuis om voor hen te ontwerpen. De stijl van Van Looy en het label Le Mont St Michel ligt namelijk in dezelfde lijn. Het resultaat was een collectie die verkocht werd bij onder meer Hunting & Collecting in Brussel. Ook voor het modelabel The Jante Law kroop Van Looy al achter de ontwerptafel.

Andere stijlvolle mannen als winnaar

In de categorie ‘Businessmen’ is de laureaat Davy Caluwaerts, Deputy Managing Director van het mediabureau ZenithOptimedia. Maar er vielen buiten Caluwaerts en Van Looy nog andere mannen in de prijzen.

Voor ‘Armani’s Wall of Style’ werden in de categorie ‘Vips’ gelauwerd: Edouard Vermeulen (The Elegant), Matthias Schoenaerts (The Seducer) en Vincent Kompany (The Natural). In de categorie ‘Businessmen’ gingen de prijzen hier naar Marketing Manager Gaetan Gaye van Jaeger-LeCoultre (The Elegant), Oprichter en Concept/Design Director van Café Costume en Monsieur Moustache Bruno Van Gils (The Seducer) en CEO Didier Engels van Engels ramen & deuren (The Natural). Tim Van Steenbergen behaalde de hoogste eer in ‘The Purest’ van Affligem.De publieksprijs voor ‘Businessmen’ werd toegekend aan Cyril Guilloret, Marketing en Digital Directeur bij Beobank. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content