Belgisch mannenlabel Six Edges opent winter store in Oostende

Six Edges wintercollectie © Six Edges

Het jonge Belgische mannenmodemerk Six Edges opent deze winter twee weken lang een wintershop in Oostende. Ideaal voor wie kerstshopping aan de kust op de planning heeft staan.

Ulrike De Maeseneire, de oprichtster van Six Edges, woonde tussen haar zesde en achttiende levensjaar in Oostende. ‘De stad blijft altijd thuiskomen voor mij’, licht ze toe.

Six Edges is een jong Belgisch premiummerk voor mannen. De naam is niet toevallig gekozen. ‘We willen de man niet in één hokje duwen, vandaar de zes hoeken: wild, urban, creative, soft, intellectual & rough. Het is een verwijzing naar een caleidoscoop, waarbij de veelhoekige buis een zeshoek vormt en we geen eenduidig beeld te zien krijgen, maar verschillende beelden die in elkaar overlopen.’

‘Het is het ideale moment om net voor de feestdagen mijn collectie voor te stellen.’ Van tien tot vierentwintig december palmt Six Edges daarom een kunstgalerij in. In deze setting kunnen klanten The Emerald Collection ontdekken. De straat waar de winter store wordt geopend, de Madridstraat, leunt aan bij de identiteit van het merk: cultureel, creatief en stedelijk.

Praktisch

Six Edges

Madridstraat 6

8400 Oostende

10/12 tot en met 24/12

Weekdagen: 10u-12.30u / 14u-18.30u

Weekend: Zaterdag & Zondag: 10u – 18.30u

Sixedges.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content