An Lemmens ontwerpt collectie voor JBC

An Lemmens, bekend om haar hoog ‘rockabilly-gehalte’ heeft een feestcollectie ontworpen voor het Belgische modemerk JBC. De collectie van Lemmens is zeer betaalbaar en 25 % van de totale opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel.

Wie van mode houdt met een retro-tintje kan binnenkort bij JBC terecht. Niemand minder dan An Lemmens, bekend om haar hoog ‘rockabilly-gehalte’ heeft een feestcollectie ontworpen voor het Belgische modemerk. De collectie van Lemmens is zeer betaalbaar en 25 % van de totale opbrengst van de verkoop gaat naar een goed doel.

An Lemmens (32), bekend als presentatrice van ‘So You Think You Can Dance’ op VTM, heeft een eindejaarscollectie ontworpen voor JBC. De collectie bevat onder meer zwierige rokken, hoge pumps, luchtige bloesjes en strikjes . Voor de retro-collectie hoef je niet diep in de portemonnee te tasten en je steunt het goede doel. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar Designers Against Aids, een organisatie die jongeren wil bewust maken van de problemen rond HIV en aids.

Vorig jaar werkten Designers Against Aids nog samen met een andere grote naam in de Belgische modewereld: Hannelore Knuts. Zij ontwierp voor DAA een homewear-collectie, die ook werd uitgebracht bij JBC.

De collectie van An Lemmens voor JBC ligt vanaf 27 november in de winkels van JBC. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content