Giambattista Valli is geboren en getogen in Rome, maar verhuisde naar Parijs om zijn dromen waar te maken. Hij wilde modeontwerper worden en in 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn in Parijs. Hij ontwerpt zowel haute couture als ready-to-wear. Amal Clooney, Rihanna en Ariana Grande werden allemaal al gezien in zijn creaties. Vatti staat bekend om elegante, vrouwelijke baljurken.

Voor H&M ontwierp hij vrouwelijke avondjurken en luxueuze pakken. Project Love bevat zowel dames- als herenkleding en roept de elegante, luxe uitstraling van Valli's haute couture collecties maatloos op. 'H&M geeft mij de kans om mijn visie op stijl en mijn ode aan schoonheid naar een breder publiek te brengen', aldus de ontwerper.

H&M werkt al jaar en dag samen met grote namen uit de mode-industrie. Zo gingen ze al in zee met de overleden Karl Lagerfeld, Frans merk Kenzo, modehuis Moschino, en Amerikaans ontwerper Alexander Wang.

De limited edition pre-drop collectie is op 25 mei beschikbaar in 12 H&M-winkels over de hele wereld en op hm.com. De pre-drop is een sneak peak want de volledige collectie wordt op 7 november 2019 gelanceerd.

Giambattista Valli is geboren en getogen in Rome, maar verhuisde naar Parijs om zijn dromen waar te maken. Hij wilde modeontwerper worden en in 2005 lanceerde hij zijn eerste lijn in Parijs. Hij ontwerpt zowel haute couture als ready-to-wear. Amal Clooney, Rihanna en Ariana Grande werden allemaal al gezien in zijn creaties. Vatti staat bekend om elegante, vrouwelijke baljurken.Voor H&M ontwierp hij vrouwelijke avondjurken en luxueuze pakken. Project Love bevat zowel dames- als herenkleding en roept de elegante, luxe uitstraling van Valli's haute couture collecties maatloos op. 'H&M geeft mij de kans om mijn visie op stijl en mijn ode aan schoonheid naar een breder publiek te brengen', aldus de ontwerper.H&M werkt al jaar en dag samen met grote namen uit de mode-industrie. Zo gingen ze al in zee met de overleden Karl Lagerfeld, Frans merk Kenzo, modehuis Moschino, en Amerikaans ontwerper Alexander Wang.