Eind juli bevroor Fred Perry alle activiteiten rond de Amy-collecties naar aanleiding van het plotse overlijden van de zangeres. Met de zegen van de familie zullen de collecties die Amy Winehouse voor het Britse modelabel ontwierp nu toch worden uitgebracht. Het gaat om de collecties herfst/winter 2011, lente/zomer 2012 en herfst/winter 2012.

Voor Mitch Winehouse, de vader van Amy, lag de keuze voor de hand: "Amy haalde zo veel plezier uit beide collecties en zou gewild hebben dat ze werden verkocht".

Amy Winehouse FoundationAl het geld dat de lijn opbrengt zal, volgens de Britse krant The Telegraph, rechtstreeks worden overgemaakt aan de Amy Winehouse Foundation. Deze stichting - een initiatief van Amy's vader - moet jongeren met een probleem als verslaving helpen.

Stukken uit de herfst/wintercollectie 2011 zijn nu al beschikbaar op de website van Fred Perry. (VF)

Eind juli bevroor Fred Perry alle activiteiten rond de Amy-collecties naar aanleiding van het plotse overlijden van de zangeres. Met de zegen van de familie zullen de collecties die Amy Winehouse voor het Britse modelabel ontwierp nu toch worden uitgebracht. Het gaat om de collecties herfst/winter 2011, lente/zomer 2012 en herfst/winter 2012. Voor Mitch Winehouse, de vader van Amy, lag de keuze voor de hand: "Amy haalde zo veel plezier uit beide collecties en zou gewild hebben dat ze werden verkocht".Amy Winehouse FoundationAl het geld dat de lijn opbrengt zal, volgens de Britse krant The Telegraph, rechtstreeks worden overgemaakt aan de Amy Winehouse Foundation. Deze stichting - een initiatief van Amy's vader - moet jongeren met een probleem als verslaving helpen. Stukken uit de herfst/wintercollectie 2011 zijn nu al beschikbaar op de website van Fred Perry. (VF)