Georgia May Jagger is het gezicht van de nieuwe Gainsborough Palladium juwelencollectie die ontwerpster Vivienne Westwood samen met de internationale Palladium Board heeft ontworpen. Dat meldt WWD.

De collectie bestaat uit halssnoeren, oorringen en ringen gemaakt uit wit metaal en afgewerkt met diamanten en saffieren. De lijn bevat een couture collectie - enkel op bestelling - en een ready-to-wear collectie waarvan de prijzen variëren van 404 dollar voor een paar oorringen tot 1262 euro voor een halssnoer.

De stukken zullen voor het eerst te zien zijn op de catwalk in Parijs waar Vivienne Westwood haar collectie zal voorstellen. De collectie is te koop vanaf oktober in de Britse Vivienne Westwood winkels en online.

De Gainsborough collectie is geïnspireerd op natuurlijke symbolen zoals de eikenboom en het hart. De collectie is het zoveelste resultaat van een langdurige samenwerking tussen de Palladium Board en Vivienne Westwood. (RDM)

Georgia May Jagger is het gezicht van de nieuwe Gainsborough Palladium juwelencollectie die ontwerpster Vivienne Westwood samen met de internationale Palladium Board heeft ontworpen. Dat meldt WWD.De collectie bestaat uit halssnoeren, oorringen en ringen gemaakt uit wit metaal en afgewerkt met diamanten en saffieren. De lijn bevat een couture collectie - enkel op bestelling - en een ready-to-wear collectie waarvan de prijzen variëren van 404 dollar voor een paar oorringen tot 1262 euro voor een halssnoer. De stukken zullen voor het eerst te zien zijn op de catwalk in Parijs waar Vivienne Westwood haar collectie zal voorstellen. De collectie is te koop vanaf oktober in de Britse Vivienne Westwood winkels en online. De Gainsborough collectie is geïnspireerd op natuurlijke symbolen zoals de eikenboom en het hart. De collectie is het zoveelste resultaat van een langdurige samenwerking tussen de Palladium Board en Vivienne Westwood. (RDM)