Ze onderzochten niet enkel hoeveel tieners en jongvolwassenen deze merken vaak kopen, maar ook hoe vaak ze aangeven dat ze deze merken graag zouden willen kopen en combineerde dat met Instagramdata en een ondervraging met een paar duizenden Amerikaanse tieners om te achterhalen wat op dit moment hip is.

Squad Goals ?? singer @manugavassi + friends in #forever21 (shop link in bio)

A photo posted by forever21 (@forever21) on

Dit is de top 20:

 1. Forever 21
 2. Victoria's Secret Pink
 3. Victoria's Secret
 4. Nike
 5. Sephora
 6. M.A.C
 7. H&M
 8. Converse
 9. Urban Outfitters
 10. Target
 11. EOS
 12. Bath and Body Works
 13. Sephora Collection
 14. Urban Decay
 15. Vans
 16. Maybelline
 17. Louis Vuitton
 18. Steve Madden
 19. Marc Jacobs
 20. Free People

Vijf merken kwamen voor het eerst de grote top vijftig binnen: Adidas, Calvin Klein, Nars, Tiffany & Co. and Nasty Gal. Calvin Klein, dat dit jaar beroep deed op zowel Justin Bieber en Kendall Jenner en wiens najaarscampagne volledig gebaseerd is op sexting ziet de extra inzet dus vruchten afwerpen, en ook Adidas' samenwerking met Kanye West heeft het sportlabel zeker geen windeieren gelegd. Merken die volgens deze index in 2016 nog meer zullen groeien bij Millennials zijn onder meer Topshop en Brandy Melville.

Ze onderzochten niet enkel hoeveel tieners en jongvolwassenen deze merken vaak kopen, maar ook hoe vaak ze aangeven dat ze deze merken graag zouden willen kopen en combineerde dat met Instagramdata en een ondervraging met een paar duizenden Amerikaanse tieners om te achterhalen wat op dit moment hip is. Vijf merken kwamen voor het eerst de grote top vijftig binnen: Adidas, Calvin Klein, Nars, Tiffany & Co. and Nasty Gal. Calvin Klein, dat dit jaar beroep deed op zowel Justin Bieber en Kendall Jenner en wiens najaarscampagne volledig gebaseerd is op sexting ziet de extra inzet dus vruchten afwerpen, en ook Adidas' samenwerking met Kanye West heeft het sportlabel zeker geen windeieren gelegd. Merken die volgens deze index in 2016 nog meer zullen groeien bij Millennials zijn onder meer Topshop en Brandy Melville.