Deze mode-illustrators zitten of staan vaak tussen het publiek tijdens modeshows en schetsen de nieuwste collecties. Ook nodigen bladen en merken hen uit voor opdrachten. Een mooie modereportage in foto's is uiteraard iets waar wij bij wegdromen, maar tekeningen hebben een andere, mysterieuze charme die evengoed aandacht verdient. Ontdek hun werk via Instagram en vergeet zeker niet op de volgknop te drukken.

Unskilledworker

Sally won her portrait in a charity auction for Rianna's Fund?

Een foto die is geplaatst door Unskilledworker (@unskilledworker) op

richardkilroy

Regram. Drawing for @christopherraeburn collab with @thewoolmarkcompany. Model Daniela @stormmodels makeup @victoriousmua

Een foto die is geplaatst door Richard Kilroy (@richardkilroy) op

manjitthapp

Margot Tenenbaum vibes // Gucci ss16 #GucciGram #GucciSS16

Een foto die is geplaatst door Manjit (@manjitthapp) op

buttonfruit

Alexander McQueen AW16 for @showstudio ???? @worldmcqueen

Een foto die is geplaatst door GiLL BUTTON (@buttonfruit) op

nicasio_torres

clymdraws

Rainy Milan #mfw #ClymCutOut

Een foto die is geplaatst door Clym Evernden (@clymdraws) op

(LP)

Deze mode-illustrators zitten of staan vaak tussen het publiek tijdens modeshows en schetsen de nieuwste collecties. Ook nodigen bladen en merken hen uit voor opdrachten. Een mooie modereportage in foto's is uiteraard iets waar wij bij wegdromen, maar tekeningen hebben een andere, mysterieuze charme die evengoed aandacht verdient. Ontdek hun werk via Instagram en vergeet zeker niet op de volgknop te drukken. Unskilledworkerrichardkilroymanjitthappbuttonfruitnicasio_torresclymdraws(LP)