Ze moet deze maand bevallen van haar derde kindje, maar dat weerhield topmodel Claudia Schiffer (39) er niet van te poseren voor de volgende editie van Vogue in haar thuisland Duitsland. Het werd een Duits onderonsje want de foto is gemaakt door ontwerper -en fan van het model- Karl Lagerfeld.

Het beeld herinnert aan de Vanity Fair-cover met Demi Moore in 1991. Annie Leibovitz had de actrice toen gefotografeerd op het ogenblik dat ze zeven maanden zwanger was.

"Het was voor ons belangrijk te tonen in welke mate

een vrouw mooi kan zijn en dat een positief lichaamsbeeld in alle omstandigheden mogelijk is, zelfs wanneer je zwanger bent", aldus Claudia Schiffer. Het juninummer van de Duitse Vogue, dat woensdag verschijnt, is helemaal aan haar opgedragen.

Ann Heylens.

Ze moet deze maand bevallen van haar derde kindje, maar dat weerhield topmodel Claudia Schiffer (39) er niet van te poseren voor de volgende editie van Vogue in haar thuisland Duitsland. Het werd een Duits onderonsje want de foto is gemaakt door ontwerper -en fan van het model- Karl Lagerfeld. Het beeld herinnert aan de Vanity Fair-cover met Demi Moore in 1991. Annie Leibovitz had de actrice toen gefotografeerd op het ogenblik dat ze zeven maanden zwanger was. "Het was voor ons belangrijk te tonen in welke mate een vrouw mooi kan zijn en dat een positief lichaamsbeeld in alle omstandigheden mogelijk is, zelfs wanneer je zwanger bent", aldus Claudia Schiffer. Het juninummer van de Duitse Vogue, dat woensdag verschijnt, is helemaal aan haar opgedragen. Ann Heylens.