Het Britse merk Burberry heef de kaap van 3 miljoen fans overschreden op zijn facebookpagina. "Het grootste aantal ooit voor een luxemerk", meldt het bedrijf trots in een persbericht.

Na één jaar op facebook telde Burberry 1 miljoen fans. Daarna ging het crescendo. Zes maanden later waren er al 2 miljoen en amper 1 maand verder waren het er 3 miljoen.

Om alle fans te bedanken schreef creatief directeur Christopher Baily een speciaal ontworpen bedankkkaartje op de sociale netwerksite.

"Burberry is vandaag niet alleen meer een modemerk, maar ook een bloeiend mediahuis", zegt Joanna Shields, vice-president van Facebook. "Burberry is op dit moment het meest gevolgde modelabel op facebook. Het is een succes. Het merk begrijpt het belang van een band met zijn publiek en weet hoe de sociale media te gebruiken".

AH.

Het Britse merk Burberry heef de kaap van 3 miljoen fans overschreden op zijn facebookpagina. "Het grootste aantal ooit voor een luxemerk", meldt het bedrijf trots in een persbericht. Na één jaar op facebook telde Burberry 1 miljoen fans. Daarna ging het crescendo. Zes maanden later waren er al 2 miljoen en amper 1 maand verder waren het er 3 miljoen. Om alle fans te bedanken schreef creatief directeur Christopher Baily een speciaal ontworpen bedankkkaartje op de sociale netwerksite. "Burberry is vandaag niet alleen meer een modemerk, maar ook een bloeiend mediahuis", zegt Joanna Shields, vice-president van Facebook. "Burberry is op dit moment het meest gevolgde modelabel op facebook. Het is een succes. Het merk begrijpt het belang van een band met zijn publiek en weet hoe de sociale media te gebruiken". AH.