Boetiek voor fifties-fans

Wie houdt van een jaren vijftig look, moet zeker een keer langs lopen bij boetiek Red Juliet.

Wie houdt van een jaren vijftig look, moet zeker een keer langs lopen bij boetiek Red Juliet, die afgelopen weekend de deuren opende in Antwerpen.

In januari 2008 lanceerde Julie Vrijens- zelf is ze roodharig en gepassioneerd door mode en design- het label Red Juliet. Ze is ook gefascineerd door de jaren ’40 en ’50, de kleding, de muziek en de sfeer van toen en heeft een zwak voor alles wat een mooie retro look heeft. Haar collecties liggen dan ook helemaal in die lijn. De nieuwe Red Juliet Couture lijn bestaat uit elegante damesjurken met een subtiele retrotoets.

Verder verkoopt ze onder meer ook T-shirts, juwelen, kussens, haarspelden en postkaarten bedrukt met leuke retro prenten, en zwart-wit foto’s uit stoffige familiealbums of oude postkaartjes die ze op rommelmarkten vond.

Tot nu toe was Red Juliet te koop in een vijftiental winkels in België en op de Red Juliet webshop. Voortaan is alles te vinden in de winkel op het Laar in Antwerpen. Hij is drie dagen per week open.

Ann Heylens.

Red Juliet, donderdag en vrijdag van 10u tot 13u en van 14u tot 17u en op zaterdag van 10u tot 14u. Laar22, Borgerhout-Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content