In de schitterende ruimte van een oude elektriciteitscentrale in het West-Vlaamse Zwevegem vindt het internationale tentoonstellingsproject Ringvormen plaats. Een dertigtal juweelontwerpers geven er nog tot 28 juni hun eigenzinnige kijk op dé klassieker uit de juweelkunst.

Onder het curatorschap van ontwerpster Tine Vindevogel prijken op de verrassende affiche zowel klinkende als minder bekende namen. Wij kijken onder meer uit naar het enfant terrible van het hedendaagse ringontwerp: Karl Fritsch.

Evelien Bracke

Ringvormen, in Transfo, Paul Ferrardstraat 15-21, 8550 Zwevegem. Info: 056 76 55 70, www.transfozwevegem.be.

In de schitterende ruimte van een oude elektriciteitscentrale in het West-Vlaamse Zwevegem vindt het internationale tentoonstellingsproject Ringvormen plaats. Een dertigtal juweelontwerpers geven er nog tot 28 juni hun eigenzinnige kijk op dé klassieker uit de juweelkunst. Onder het curatorschap van ontwerpster Tine Vindevogel prijken op de verrassende affiche zowel klinkende als minder bekende namen. Wij kijken onder meer uit naar het enfant terrible van het hedendaagse ringontwerp: Karl Fritsch.Evelien Bracke Ringvormen, in Transfo, Paul Ferrardstraat 15-21, 8550 Zwevegem. Info: 056 76 55 70, www.transfozwevegem.be.