Komt er een derde film van ‘Sex and the City’?

Volgens Sarah Jessica Parker is er nog één hoofdstuk in het verhaal dat moet verteld worden.

Volgens Sarah Jessica Parker is er nog één hoofdstuk in het verhaal dat moet verteld worden.

In een interview met InStyle Magazine heeft de 48-jarige Sarah Jessica Parker gezegd dat ze nog niet helemaal klaar is om haar personage in ‘Sex and the City’, Carrie Bradshaw, helemaal los te laten. Zo heeft ze de fans van de bekende Amerikaanse serie, waarvan er intussen ook al twee films zijn gemaakt, warm gemaakt voor het idee van een derde film. Zo vertelde Sarah Jessica Parker aan InStyle: “Ik denk nog steeds dat er een hoofdstuk te vertellen is in het verhaal van Carrie en haar vriendinnen. Maar de timing om dit te vertellen is belangrijk, zo hebben we niet de tijd om deze beslissing te blijven uitstellen.”

Maar als er effectief een derde film zou komen, dan moet Sarah Jessica Parker wel haar bekende medespeelsters én Chris Noth opnieuw bij elkaar krijgen. En dat zou misschien wel geen sinecure kunnen worden. Kristin Davis, die de rol van Charlotte speelt, is alvast gek op het idee voor een derde film en zou dan ook niet twijfelen om weer mee te spelen. Dat vertelde ze in een interview dat verscheen in december vorig jaar. Dat schrijft de Britse Grazia.

Maar de andere twee actrices, Cynthia Nixon en Kim Cattrall, zouden minder enthousiast zijn. Zo vertelde Cynthia Nixon dat het een mooie tijd is geweest, maar dat de tijd nu wel gekomen was om het verhaal los te laten. Wij worden alvast wél enthousiast van een derde film, al is het te hopen dat de prent dan iets vrolijker en het verhaal iets meer diepgang zal hebben dan de laatste film, want dat was maar een flauw afkooksel van de geweldige serie. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content