Kendall Jenner gaat in zee met Karl Lagerfeld voor lentecampagne

© Estée Lauder

Het nieuws dat de 19-jarige Kendall Jenner het nieuwe gezicht wordt van Estée Lauder is nog maar net koud of ze scoort alweer een nieuwe prestigieuze campagne.

Dat Kendall Jenner het model du moment is, mag duidelijk zijn. Karl Lagerfeld heeft een neus voor veelbelovende jonge gezichten – kijk maar naar zijn samenwerkingen met Cara Delevingne – en zijn geloof in Kendall belooft niets dan goeds voor haar modellencarrière. De reclamecampagnes van Karl Lagerfeld in het voorjaar van 2015 zullen gesierd worden door de zus van Kim Kardashian en ook voor de show van Métiers d’Art van Chanel op 2 december werd ze uitgekozen door Lagerfeld als een van de catwalkmodellen.

Kendall mocht eerder al meelopen in drie shows van Chanel tijdens de Paris Fashion Week, maar nu ze het gezicht wordt van het eigen merk van Karl Lagerfeld zullen we haar naar alle waarschijnlijkheid overal zien opduiken: in het straatbeeld, in magazines en online. Wie weet is dit een voorbode van een heuse Chanelcampagne?

Het is bovendien een win-winsituatie voor merken die samenwerken met het model. Zo zou Estée Lauder sinds de bekendmaking van hun nieuwe gezicht al 50.000 nieuwe volgers via sociale media hebben verzameld. Niet mis. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content