Kelly Osbourne gaat trouwen

De 28-jarige Amerikaanse heeft de verloving met haar vriend, Matthew Mosshart, bekendgemaakt in Hello! Magazine. Dat schrijft Daily Mail.

De 28-jarige Amerikaanse heeft de verloving met haar vriend, Matthew Mosshart, bekendgemaakt in Hello! Magazine. Dat schrijft Daily Mail.

Kelly osbourne heeft aangekondigd dat ze verloofd is met haar vriend, Matthew Mosshart. De 28-jarige TV-presentatrice, onder meer bekend van het Amerikaanse modeprogramma ‘The Fashion Police’, heeft verklapt aan Hello!Magazine dat haar vriend op zijn knieën ging voor haar tijdens een vakantie op de Caraïben. Sindsdien is het koppel nog meer onafscheidelijk. Volgens Kelly zijn ze nog nooit zo ‘close’ geweest mest elkaar. “Mensen denken dat we niet zonder elkaar kunnen, maar eigenlijk willen we gewoon heel de tijd samen zijn”, aldus Kelly in het tijdschrift. Snappen wie snappen kan, zeggen we dan.

De verlovingsring

De verlovingsring is in al haar glorie te bewonderen op de foto’s bij het artikel. Deze ring heeft een speciale emotionele waarde voor Kelly, omdat de ring bijna een exacte kopie is van één van de juwelen van haar vader, de Black Sabbeth-rocker, Ozzy Osbourne. Kelly geeft zelf een woordje uitleg bij het ontwerp van de ring in het artikel: “Ik heb de ring ontworpen naar het voorbeeld van een oorbel die mijn vader ooit droeg. Toen ik nog een klein meisjes was toen speelde ik steeds met deze oorbel en zei ik dat ik zo een ring wou. En nu heb ik er één.”

Het huwelijk van Kate Moss

Het koppel leerde elkaar kennen in 2011 op het huwelijk van supermodel Kate Moss en Jamie Hince, zanger van The Kills. Jamie Hince vormt een duo met de zus van Matthew, Alison, en rocken er samen op los. Ondertussen is het koppel al enkele jaren samen en verhuisde Matthew Mosshart van New York naar Los Angeles voor Kelly. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content