Kate Winslet is opnieuw zwanger

© Reuters

De actrice verwacht een derde kindje. De woordvoerder van de ster heeft het nieuws bevestigd aan MailOnline en dat de baby verwacht wordt tegen het einde van het jaar. Dat schrijft de Daily Mail.

De Britse actrice verwacht een derde kindje. De woordvoerder van de ster heeft het nieuws bevestigd aan MailOnline en dat de baby verwacht wordt tegen het einde van het jaar. Dat schrijft de Daily Mail.

Kate Winslet (37) is zwanger van haar derde kindje. Het is het eerste kind van Kate Winslet samen met haar nieuwe Ned Rocknroll, waarmee ze zes maanden getrouwd is. Uit eerdere huwelijken heeft Kate Winslet twee kinderen. Dochter Mia (12) werd geboren toen Kate Winslet nog getrouwd was met Jim Threapleton. De vader van haar zoon Joe is Sam Mendes, maar het koppel ging uit elkaar in 2010.

Terwijl ze op vakantie was in Necker Island, een van de Britse Maagdeneilanden, leerde ze haar nieuwe man kennen, Ned Rocknroll. Rocknroll, de neef van Virgin-baas Richard Branson, werd geboren als Abel Smith, maar veranderde zijn naam.

Het kindje van het koppel wordt tegen het einde van het jaar verwacht. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content