Kate Middleton zweert bij gezichtsbehandeling met bijengif

© reuters

Kate Middleton is sinds ze haar publieke entree maakte aan de zijde van prins William altijd geprezen geweest om haar feilloze elegantie en kledingsstijl. Uit een interview met Vanity Fair blijkt nu dat ook haar beautycase er best mag wezen.

Het Britse hof mag trots zijn op Kate Middleton; vooralsnog werd ze nog niet betrapt op een modemisser (al oogt ze soms erg dunnetjes) en haar huid maakt menig schoonheidsspecialiste jaloers. Zo jaloers zelfs dat Vanity Fair Middleton helemaal heeft uitgehoord over haar beautyrituelen. Uit dat interview bleek dat de prinses en wel heel ongewoon wondermiddeltje gebruikt…

Kate laat zich immers eens om de zoveel maanden opfraaien met Nature’s Botox, een soort inspuiting met bijengif waardoor de huid zich opspant en gladder oogt. Het resultaat mag er zeker weten: Middleton’s huidje ziet er babyzacht en rimpelloos uit, en in tegenstelling tot haar zus Pippa niet oranjebruin.

In feite gebruikt Middleton zelfs erg weinig makeup; naast wat blusher en haar favoriete eyeliner van Bobbi Brown houdt de prinses haar gezicht clean en fris, zoals het een iemand van de koninklijke familie betaamt. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content