Kate Middleton volgt (dure) kooklessen bij Rachel Khoo

© Reuters

De hertogin van Cambridge laat op dit moment haar keuken in Kensington Palace volledig vernieuwen. Het ideale moment moet ze gedacht hebben om haar kooktechnieken een beetje bij te schaven, dus ging ze les volgen bij Rachel Khoo in school van Leiths.

De hertogin van Cambridge laat op dit moment haar keuken in Kensington Palace volledig vernieuwen. Het ideale moment moet ze gedacht hebben om haar kooktechnieken een beetje bij te schaven, dus ging ze les volgen bij Rachel Khoo in school van Leiths.

Kate Middleton wil haar kookkunsten bijschaven. Niet enkel liet ze haar eigen keuken, in haar appartement in het paleis van Kensington, helemaal vernieuwen, maar ze besloot ook om kooklessen te volgen. Ze koos voor de prestigieuze hotelschool van Leiths (West-Londen), waar ze een cursus van twee weken volgde voor de prijs van iets meer dan 2000 euro. Lesgeefster en TV-kok Rachel Khoo, bekend van haar eigen televisieshow ‘The Little Paris Kitchen’ op BBC2, was alvast dolenthousiast over de aanwezigheid van Kate Middleton en omschreef haar als een normale, stille persoon. “Toen Kate enkele dagen ziek was, nam ik ook notities voor haar,” aldus Khoo aan Woman Magazine.

Bekende hotelschool

De hotelschool van Leiths in Londen is een erg geliefde en populaire school om kooklessen te volgen, zowel voor amateurs als voor meer gevorderde koks. Het lerarenkorps bestaat uit een team van professionele chefs, met ervaring in restaurant of commerciƫle catering. Er komen studenten van over heel de wereld naar deze bekende school. Bovendien heerst er een gemoedelijke en leergierige sfeer, wat iedereen aanzet om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Dat schrijft althans de Daily Mail.

De nieuwe keuken(s) van Kate

Kate Middleton besliste recent om de keuken van hun appartement in Kensington Palace en die van hun buitenverblijf Amner Hall volledig te laten vernieuwen. Zo koos het koppel voor professionele apparaten en keukens met een meer moderne uitstraling. Bovendien hebben beide keuken nu ook vloerverwarming. ‘Eyecatcher’ in beide keuken is ongetwijfeld de lange tafel in het midden, waar meer dan acht personen aan kunnen eten. Hiervoor liet Kate zich adviseren door culinair schrijver (en zoon van Camilla Parker Bowles) Tom Parker Bowles, die zelf verliefd is op grote tafels in een keuken. Omdat Kate heel wat dure apparaten liet installeren in de keuken, kwam er heel wat kritiek op het Britse koningshuis. Maar intussen is deze wind ook gaan liggen. (LVR) Hier kan je Rachel Khoo aan het werk zien in haar TV-show:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content