Kate Middleton is best geklede beroemdheid

© Getty Images

Kate Middleton is door Vanity Fair uitgekozen als meest stijlvolle celeb uit 2012. Omdat Kate Middleton de eerste plaats wist te veroveren, verschijnt ze op de cover van een speciaal stijlnummer in september van Vanity Fair.

Het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair heeft de lijst bekendgemaakt van de best geklede beroemdheden uit 2012. Kate Middleton siert de eerste plaats van de ‘International Best-Dressed List’. De vrouw van Prins William stond vorig jaar ook op de eerste plaats in de lijst.

Kate Middleton is door Vanity Fair uitgekozen als meest stijlvolle celeb uit 2012. Omdat Kate Middleton de eerste plaats wist te veroveren, verschijnt ze op de cover van een speciaal stijlnummer van Vanity Fair. Het nummer met Kate Middleton op de cover en de bespreking van de ‘International Best-Dressed List’ verschijnt in september.

Volgens Vanity Fair behoort ook actrice Jessica Chain tot de best geklede beroemdheden van 2012. Chain verschijnt ook op de cover van Vanity Fair, maar op de versie van het tijdschrift voor abonnees. Jessica Chain wordt geprezen voor haar kledingkeuzes op de rode loper. Haar meest opvallende outfit was de jurk van Alexander McQueen die Chain droeg tijdens de uitreiking van de Oscars.

Anderen personen in de lijst zijn onder meer rapper Jay-Z, actrice Diane Kruger en mode-ontwerpster Stella McCartney. Ook een ander lid van het Britse koningshuis, prins Harry, krijgt een vermelding van Vanity Fair voor zijn stijlgevoel. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content