Is Kate Winslet te perfect op de cover van nieuwe Vogue?

© Twitter

Voor de november-editie van de Amerikaanse Vogue wed de Britse actrice Kate Winslet gevraagd als covermodel. Een mooie cover, al lijkt Kate Winslet plots wel griezelig perfect.

Voor de november-editie van de Amerikaanse Vogue wed de Britse actrice Kate Winslet gevraagd als covermodel. Een mooie cover, al lijkt Kate Winslet plots wel griezelig perfect.

Een perfect egale en gladde huid, zee-blauwe ogen een geen enkele rimpel: op de cover van de nieuwe Vogue (november) lijkt de Britse actrice (38), die we kennen uit de bekende Titanic-film, wel Ć¼berperfect. Iets de post-productieploeg iets te enthousiast aan de slag gegaan met de airbrush?

Uiteraard zijn we gek op mooie magazinecovers, maar er moet toch altijd nog een voeling zijn met de realiteit. Op deze cover lijkt deze voeling totaal verloren. Haar ogen zijn straalblauw gemaakt, haar kaaklijn een beetje opgetrokken, haar rimpels uitgewist, haar gezicht verkleind en het totaalplaatje geƫgaliseerd. Zelfs de kuiltjes in haar wangen werden zorgvuldig weggewerkt. Dat schrijft de Daily Mail.

Het is natuurlijk maar de vraag wat Kate Winslet zelf vindt van de cover. Zo was ze in 2003 bijzonder misnoegd over haar coverfoto voor GQ Magazine. Ze stak haar onvrede dan ook niet onder stoelen of banken doen ze het eindresultaat van de zwaar bewerkte foto zag. Toen zei ze het volgende: “Het retoucheren is te veel. Ik zie er zo niet uit en ik wil er zo ook niet uitzien.”

Best wel jammer dat de foto zo zwaar bewerkt werd, aangezien Kate zeker een ‘zwangerschaps-gloed’ over zich heen heeft en dus niet anders kon dan stralen. Zo is de actrice momenteel zwanger van haar derde kind en eerste kindje met echtgenoot Ned Rocknroll. Ze bevalt tegen het einde van 2013. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content