Webshop MaisonDeco introduceert Deens design

Ook professioneel gaf ze haar leven een andere wending: ze stopte met haar job als productmanager en besloot haar eigen zaak op te richten. Met MaisonDeco wil ze voor ons voorlopig nog onbekend Scandinavisch design introduceren in België. “Bij een bezoek aan Belgische interieurwinkels viel het me op dat er veel interesse is voor Scandinavisch design, maar dat heel wat merken hier nog niet verkrijgbaar zijn”, stelt Heger.

In haar pas gelanceerde webshop maisondecoshop.be biedt Heger dan ook merken aan die in Denemarken erg populair zijn, maar nieuw zijn voor de Belgische markt. Zo bevat haar shop de kleurrijke, vrolijke designs vol diertjes van Susanne Schjerning, de meer klassieke ontwerpen van Naja Munthe voor Casa de Luxe, de puur vormgegeven stukken van Gazzel en de bijzonder handige, frisse objecten van Nomess Copenhagen.

Scandinavisch design à volonté Met haar webshop breit Heger een mooi vervolg aan de sterke opkomst van Scandinavisch design in België, dat al goed vertegenwoordigd was in winkels als het Antwerpse Espoo, het Gentse Ydee, het Antwerpse Moose in the city en Svesa in Wetteren.

Bovendien kan het Belgische publiek tussen 1 en 5 september met artistiek Noorwegen kennismaken tijdens ‘Bergen, a pop-up Book’ en opent op 6 september een pop-upwinkel van het populaire Deense Hay de deuren in onze hoofdstad naar aanleiding van Design September.

Elien Haentjens

Onze selectie van objecten vindt u alvast door op de foto’s te klikken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content