Special zomertuin: pittige parasols

1. Het Boma-zeildoek uit de Tao Esterno collectie kan een oppervlakte van wel 13m² van schaduw voorzien. U kunt de draagarm van het buitenzeil manueel of via een motortje bedienen.

2. De Paddo-parasol is op en top Belgisch: hij werd bedacht door Lieven Musschoot en Mathias Hennebel voor Sywawa. De parasol is verkrijgbaar in een brede waaier aan zomerse kleurtjes.

3. Met de Manta-parasol uit de Ocean Master collectie van Tuuci brengt u niet alleen de nodige schaduw naar uw terras, maar ook een uniek en trendy design. Het ontwerp is geïnspireerd op de Mantarog, de grootste van alle roggensoorten. De mast en baleinen zijn gemaakt uit aluminium, waardoor deze parasol zowel uiterst licht als bijzonder stevig is.

4. De Ensombra-designparasol van het Spaanse Gandia Blasco lijkt weggeplukt uit een fris sprankelende cocktail. Hij bestaat uit allemaal aluminium plaatsjes die u als een waaier kunt openplooien. Verkrijgbaar in rood, zwart, groen en blauw.

5. De Eclipse collectie van Umbrosa rekent voorgoed af met de beperkingen van de klassieke parasol. Het ontwerp bestaat uit een grote ring waartussen een zeil gespannen is. In de winter kan de ring zonder problemen buiten blijven staan, aangezien hij bestand is tegen alle weersomstandigheden.

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content