Philips lanceert buitenverlichting

Het elektronicabedrijf legt de nadruk op strakke ontwerpen en duurzaam verbruik.

Om nog langer van een zwoele zomeravond te genieten, pakt elektronicareus Philips uit met energiebesparende buitenverlichting. De collectie, die zowel uit lantaarns als oplichtende interieurelementen bestaat, verfraait op een sfeervolle en duurzame wijze tuin, terras of balkon.

De buitenverlichting van Philips, dat in zijn producten technologie met design combineert, bestaat uit strakke ontwerpen. De ‘Leoline’-wandlampen passen dan ook in elk interieur. Een pluspunt is de LED-technologie, die een goedkoop tarief in gebruik en onderhoud garandeert.

Snoerloos

Ook de op zonne-energie werkende ‘Solarspots’ zijn handig in gebruik. Deze snoerloze spots, die gemakkelijk te plaatsen zijn zonder hinder van kabels, laden overdag automatisch op waardoor ze ’s avonds instaan voor de nodige verlichting. Wie meer wil verlichten dan enkel een wandelpad kan kiezen voor een lantaarn of sokkel, met brede lichtbundels van wit licht, uit de ‘Ecomoods Outdoors’-lijn.

Een opvallend onderdeel van de nieuwe Philips-collectie zijn de decoratieve lichtontwerpen. De ‘Imageo Lightball’ is, met zijn LED-lampjes in zeven kleurschakeringen, de sfeermaker voor een tuinfeestje. Deze lichtgevende bol kan automatisch van de ene kleur in de andere veranderen.

Kleurtint

Nog een eyecatcher is de ‘Lumiware wijnkoeler’. Een samenspel van ijs, glas, vloeistof en licht zorgt ervoor dat uw fles wijn in licht baadt en tegelijkertijd fris blijft. Naar smaak kan u de gewenste kleurtint en helderheid bepalen.

Tiffany Philips

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content