Elisabetta Canalis loopt blauwtje in tv-spot

De Italiaanse actrice en presentatrice, Elisabetta Canalis, loopt een blauwtje in de nieuwe commercial van Auping.

De Italiaanse actrice en presentatrice, Elisabetta Canalis, loopt een blauwtje in de nieuwe commercial van Auping. Voor de spot heeft het Nederlandse beddenbedrijf de voormalige vriendin van George Clooney kunnen strikken.

In de tv-spot speelt Canalis een diva die achterna gezeten wordt door paparazzi en een taxi invlucht. De taxi is reeds ingenomen door een man, maar die schijnt het niet erg te vinden de rit te delen met Elisabetta. Zij ziet de man ook wel zitten en nodigt hem uit om samen een latte te gaan drinken. Van het één komt het ander en voor de man het goed en wel beseft, bevindt hij zich in de slaapkamer van Canalis.

Wanneer ze hem op het bed duwt, gaat het echter fout: met de dubbelzinnige woorden “sorry, dit voelt niet goed” stapt hij de kamer uit en laat een verbijsterde Canalis achter. In het laatste shot zien we de man met een gelukzalige glimlach op het gezicht in zijn eigen Auping bed slapen.

Het beddenbedrijf Auping heeft zich ontwikkeld tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. In zijn 120-jarige bestaan is Auping zowel in België als in andere Europese landen tot een referentie op slaapgebied uitgegroeid. (KD)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content