Decovry lanceert Dutch Design Week

Het designplatform richt zijn pijlen ook op de Nederlandse markt.

Het Belgische online design shopping platform Decovry richt zijn pijlen nu ook op Nederland. Steven en Carole, de oprichters van het platform, zijn een samenwerking aangegaan met verschillende Nederlandse ontwerpers. Hun creaties zullen gedurende één week lang alle aandacht krijgen op het webplatform tijdens de Dutch Design Week.

Zo zijn er onder andere spullen te vinden van Frekerik Roijé, juwelen van SMJD, beddengoed van SNURK en designs van vij5. Daarnaast wordt ook het verhaal van de ontwerpers verteld.

Medeoprichter Steven Coppens licht toe waarom Decovry deze nieuwe stap zet:

“De e-commerce markt groeit in de Benelux alleen al jaarlijks met zo’n 15%. Decovry verder inzetten op Nederland was dan ook een absolute must voor ons. Ook zagen we duidelijk vraag naar en interesse voor dit soort platform. Het businessmodel van Decovry is in Nederland dan ook volledig nieuw”.

Beide oprichters verwachten dat de uitbreiding van hun Europese netwerk hen in contact zal brengen met ongekende designers via aanbevelingen van designliefhebbers. “Elke dag krijgen we uit onze community suggesties van nieuwe designs & designers, hoe groter en internationaler onze community wordt, hoe meer diepgang we zullen verkrijgen in de markt waardoor we een nóg betere kwaliteit kunnen aanbieden en de ontdekking van onbekend design nog baanbrekender zal zijn” aldus Carole Meert. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content