De ijzerlook: geef uw interieur een stoere uitstraling

1. Poutrels met ledlampjes van de Franse ontwerper Rud Ricciottti. © .

Van poutrels die als lamp dienen tot een restaurant met roest aan de muren. Industrieel design steekt opnieuw de kop op.

1. Het Milanese Nemo Lighting toonde op de Designweek in Milaan deze poutrels met ledlampjes van de Franse ontwerper Rudy Ricciottti. nemolighting.com, ook te bekijken op de Biënnale Interieur deze week in Kortrijk, interieur.be.

2.
2.© .


2. De Single Template Lamp van de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek is een gloeilamp in een keramisch omhulsel. 220 euro, pietheineek.nl.3.
3.© .3. In Antwerpen ging net voor de zomer Roest open, een restaurant met roestige details, veel planten en ruwhouten tafels. Sint-Aldegondiskaai 64, roest.be.4.
4.© .4. Het boek Vintage Industrial is een uitgebreide studie van meubelen uit het industriële tijdperk (1900 tot 1950).

Uitgegeven door Rizzoli, 46,50 euro.5.
5.© .


5. Designduo Muller Van Severen tekende de collectie wire s#. Het woord wire en het hashtagsymbool verwijzen naar het materiaal, inox draadnet. De ‘s’ staat voor seat/sculpture. Vanaf 2200 euro, valerietraan.be, ook te bekijken op de Biënnale Interieur deze week in Kortrijk, interieur.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content