Weinig verrassende bistrokeuken met focus op vlees bij het Brusselse Tandem

05/03/19 om 21:00 - Bijgewerkt op 06/03/19 om 09:53
Uit Knack Weekend van 06/03/19

Degelijke gerechten met hoogwaardige producten, maar niets dat het hart sneller doet slaan bij Tandem in Sint-Gillis (**).

Tandem opende begin dit jaar de deuren op het plein voor het stadhuis van Sint-Gillis. Sommelier Pierre Val kent de buurt: hij baat aan de overkant van de straat de wijnbar Rubis uit. Chef Pierre Schreuders verdiende zijn sporen bij Le Chalet de la Forêt en de Sea Grill. De twee Pierres besloten hun vriendschap op de proef te stellen en samen een restaurant te openen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee