Vier koppels moesten tijdens de tweede aflevering van Mijn Pop-uprestaurant! strijden om één van de drie overgebleven restaurants te mogen openen. Juryleden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Alex Callier onderwierpen de kandidaten aan een echte test. De vier duo's moesten in 24 uur een pop-uprestaurant ineen boksen en maar liefst 50 gasten ontvangen.

Het eerste duo dat de jury kon overtuigen was Dries en Guus, zij mogen hun tenten opslaan in Hasselt. Liselotte en Miguel haalden als vierde koppel hun slag thuis en trekken met hun street food naar onze hoofdstad. Het West-Vlaamse koppel Thomas en Alexia werden als laatsten opgevist en openen hun vleesrestaurant op de Oostendse dijk. De jongelingen Michael en Gilles moesten hun koffers pakken.

Eerder deze week werden ook al de restaurants van Antwerpen en Aalst ingepalmd. Vanaf zaterdag 21 maart 2015 om 20.00 uur kan er via vtm.be en de VTM app gereserveerd worden voor een plaatsje in de verschillende pop-uprestaurants. Op zaterdag 28 maart 2015 openen de vijf Mijn Pop-uprestaurants! dan effectief hun deuren.

Vier koppels moesten tijdens de tweede aflevering van Mijn Pop-uprestaurant! strijden om één van de drie overgebleven restaurants te mogen openen. Juryleden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Alex Callier onderwierpen de kandidaten aan een echte test. De vier duo's moesten in 24 uur een pop-uprestaurant ineen boksen en maar liefst 50 gasten ontvangen. Het eerste duo dat de jury kon overtuigen was Dries en Guus, zij mogen hun tenten opslaan in Hasselt. Liselotte en Miguel haalden als vierde koppel hun slag thuis en trekken met hun street food naar onze hoofdstad. Het West-Vlaamse koppel Thomas en Alexia werden als laatsten opgevist en openen hun vleesrestaurant op de Oostendse dijk. De jongelingen Michael en Gilles moesten hun koffers pakken.Eerder deze week werden ook al de restaurants van Antwerpen en Aalst ingepalmd. Vanaf zaterdag 21 maart 2015 om 20.00 uur kan er via vtm.be en de VTM app gereserveerd worden voor een plaatsje in de verschillende pop-uprestaurants. Op zaterdag 28 maart 2015 openen de vijf Mijn Pop-uprestaurants! dan effectief hun deuren.