Het nieuwe seizoen van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant!' is afgetrapt. In de eerste aflevering - op dinsdag 17 maart 2015 - mochten zes duo's zich van hun meest culinaire kant zien voor een groot publiek. In een grote evenementenhal serveerden ze een menu voor veertig personen en de jury. Twee duo's konden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Alex Callier meteen inpakken en kregen groen licht voor een eigen pop-up in een deelnemende stad naar keuze. Lieve & Mieke kozen voor Antwerpen, Fee & Jonas trekken naar Aalst.

Naast hun charmante bediening overtuigden de zussen Mieke en Lieve ook met een chocoladecake die door Sergio Herman 'Het Afrikaans Zonnetje' werd genoemd. Fee charmeerde door haar naturelle houding, terwijl Jona's paleo-hapje vooral in de smaak viel bij de mannelijke juryleden.

Zowel de Ajuinenstad als de Scheldestad kennen hun twee nieuwe, tijdelijke restaurantuitbaters. De vier overgebleven koppels kruisen de degens in de volgende aflevering van het culinaire programma. Inzet: de drie overige pop-ups in Hasselt, Brussel en Oostende. (DB)

Het nieuwe seizoen van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant!' is afgetrapt. In de eerste aflevering - op dinsdag 17 maart 2015 - mochten zes duo's zich van hun meest culinaire kant zien voor een groot publiek. In een grote evenementenhal serveerden ze een menu voor veertig personen en de jury. Twee duo's konden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Alex Callier meteen inpakken en kregen groen licht voor een eigen pop-up in een deelnemende stad naar keuze. Lieve & Mieke kozen voor Antwerpen, Fee & Jonas trekken naar Aalst.Naast hun charmante bediening overtuigden de zussen Mieke en Lieve ook met een chocoladecake die door Sergio Herman 'Het Afrikaans Zonnetje' werd genoemd. Fee charmeerde door haar naturelle houding, terwijl Jona's paleo-hapje vooral in de smaak viel bij de mannelijke juryleden. Zowel de Ajuinenstad als de Scheldestad kennen hun twee nieuwe, tijdelijke restaurantuitbaters. De vier overgebleven koppels kruisen de degens in de volgende aflevering van het culinaire programma. Inzet: de drie overige pop-ups in Hasselt, Brussel en Oostende. (DB)