Verfijn uw gin-tonics met Schweppes Premium Mix

Schweppes komt met Premium Mixer op de markt, vier buitengewone smaken om uw zomerse gin-tonic net dat extra beetje cachet te geven.

Gin-tonic is zonder twijfel dé cocktail van het afgelopen jaar, en de populariteit ervan blijft toenemen. Geen gin-tonic zonder tonic natuurlijk, daarom nodigt Schweppes fijnproevers uit om hun nieuwe Premium Mixer-collectie te ontdekken.

Ze lanceerden een originele tonic en drie botanische tonics die ontwikkeld werden om perfect te combineren met de drie grote gin-families: de aromatische/avant-gardistische, de bloemige/moderne en de droge/originele gin.

Tonic Original vormt de basis van een perfecte gin tonic omdat de toets van limoen wonderwel samengaat met de smaak van jeneverbes – de basis van gin. Tonic Pink Pepper past het beste met aromatische gin, zoals Hendrick’s en Monkey 47, terwijl de Tonic Ginger & Cardamom dan weer perfect samengaat met bloemige, moderne gins als G’Vine en Gin Mare. Wie droge gins als Beefeater 24 en Tanqueray Ten dat tikkeltje extra wil geven opteert best voor Tonic Lavender & Orange Blossom. Noot van de Schweppes specialisten: deze vier tonics gaan ook wonderwel samen met vodka!

Zoals de klassieke Schweppes zijn ook deze Premium Mixers heerlijk fris bruisend, hebben ze een aangepast suikergehalte en bevatten ze enkel ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Wij proefden (en proefden en proefden en proefden) en keurden deze nieuwe lijn van Schweppes meer dan goed! (KS)

De Schweppes Premium Mixercollectie zal verkrijgbaar zijn in de betere horecazaak en in drankencentrales.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content