The Bistronomy: Restaurant van de toekomst geopend in Vilvoorde

Vanaf 22 september kan je in Vilvoorde futuristisch gaan tafelen in ‘The Bistronomy’, een nieuw concept van Marc Clement in samenwerking met Living Tomorrow.

Vanaf heden kan je in The Bistronomy terecht om te proeven van de toekomst van culinair genieten. Chef Marc Clement, die in 2010 bekroond werd met een gouden delta voor zijn restaurant ‘Folliez’ in Mechelen, start nu een nieuwe zaak in Vilvoorde. “We brengen kleine hoogstaande gerechten met enorme attentie voor herkomst en beleving en dit binnen het innovatieve kader van het restaurant”, verduidelijkt hij op zijn website.

Dat vernieuwende karakter heeft het restaurant te danken aan Living Tomorrow, een platform dat bedrijven actief ondersteuning biedt om nieuwe ideeën en concepten te realiseren. Samen met Marc Clement en de gasten zelf willen ze in The Bistronomy de toekomst van het horecalandschap onderzoeken en nieuwe concepten introduceren. Zo zal je in het kersverse restaurant bijvoorbeeld bestellen via een digitale menukaart en komt een robot je met plezier het menu toelichten.

The Bistronomy is geopend van maandag tot en met vrijdag. Lunch start vanaf 11.30u en je kan er dineren vanaf 18.00u. (JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content