L’Auberge des Crêtes en Hotel les Cretias: Familiale traditie

Voor mensen die op zoek zijn naar een rustig en pretentieloos verwenplekje is er L’Auberge des Crêtes en het Hotel les Cretias. De drie anderhalve eeuw oude boerenhuisjes zijn gelegen op een heuvelkam van het landelijke dorpje Falmignoul. Aan het hoofd van dit sympathieke familiepension staan Alain Stiers en zijn vrouw Patricia.

De voormalige elektricien installeerde zich in 1985 in de keuken van het pension en zette daarmee de familiale tradities voort: op dezelfde plaats kookten overgrootmoeder, grootmoeder en moeder. De autodidact wist zich te vervolmaken en is vandaag een gewaardeerd kok, die met zijn klassiek geïnspireerde en modern gepresenteerde, smakelijke en royale bereidingen faam wist op te bouwen tot in Vlaanderen.

De menu’s bieden een gunstige verhouding prijs-kwaliteit. De inrichting van dit hôtel de charme werd recentelijk vernieuwd. De kamers zijn eenvoudig en proper.

L’Auberge des Crêtes en Hotel les Cretias: rue du Crétia 99, 5500 Falmignoul. 082 744211. www.aubergedescretes.be. Maandag en dinsdag gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content