Restaurant David Beckham al een succes voor de opening

© Reuters

Union Street Cafe, het restaurant van David Beckham en Gordon Ramsey in Londen, opent pas op 16 september zijn deuren, maar is nu al een succes.

Union Street Cafe, het restaurant van David Beckham en Gordon Ramsey in Londen, opent pas op 16 september zijn deuren, maar is nu al een succes.

Binnen twee uur nadat de website van het restaurant online ging, reserveerden 2500 gasten een tafel. Tot eind november zijn de vrijdag- en zaterdagavonden al volgeboekt.

Het belooft nu al the place to be in Londen voor komende winter te worden. En Ramsey is blij: ‘We zijn in Londen enorm verwend met een groot aantal verschillende soorten fenomenale restaurants. Het is daarom fantastisch om te zien dat de reserveringen binnen stromen”, vertelt hij in de Daily Mail.

Het restaurant ligt op de hoek van Union Street en Great Suffolk Street in de wijk Southwark. Het ligt op loopafstand van London Bridge Station en The Shard. Russell Sage zorgde voor het industrieel aandoende interieur met fabriek achtige ramen, bakstenen muren en meubels in neutrale kleuren.

De gasten kunnen met eigen ogen zien hoe hun eten bereid wordt want de theaterachtige keuken is volledig open. Het menu met mediterrane gerechten verandert dagelijks en er worden zoveel mogelijk ingrediënten van de vlakbij gelegen Borough Market gebruikt.

David Beckham lijkt nu alvast verzekerd van een rooskleurige toekomst na zijn voetbalcarrière. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content